Foto Mirjam

Dierenarts Mirjam Koster-Huissoon

Ik wilde van jongs af aan al dierenarts worden. Dierenliefde is mij door mijn moeder bijgebracht. Tijdens mijn opgroeien hebben we altijd dieren gehad zoals honden, katten en paarden. Nu ik mijn eigen gezin heb, horen daar uiteraard ook weer huisdieren bij en zet ik de traditie voort.

Sinds mijn afstuderen in 2004 tot heden ben ik werkzaam geweest als gezelschapsdierenarts. Eerst in loondienst, sinds 2007 als mede-eigenaar en nu als zelfstandige in het mooie Yerseke met mijn praktijk Dier&Arts. In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat mijn vak in werkelijkheid nog mooier is dan toen ik er vroeger over droomde. Bezig zijn met het beter maken, gezond houden en welzijn van dieren is een dankbaar beroep. Alles van het vak diergeneeskunde vind ik leuk en heb me daarnaast de afgelopen jaren meer in tandheelkunde en oogheelkunde verdiept.

U kunt in Yerseke terecht voor alle diergeneeskundige zorg. We beschikken over de benodigde apparatuur zoals bloedanalyse, röntgen (ook voor het gebit), echo, gasnarcose enzovoort. Indien meer specialistische zorg nodig is, kunnen wij uw huisdier in overleg doorsturen naar een veterinair specialist.

Dierenartsassistente Margriet Luijk

Ik ben al ruim 12 jaar werkzaam als dierenartsassistente in Yerseke. Het werken met zowel mens als dier blijft voor mij een fijne combinatie waar ik enorm van kan genieten.

Ik heb samen met mijn man Wijnand en dochter Noah twee konijnen (Stampertje & Sherlock) en twee Rhodesian Ridgeback’s (Poppy & Amar).

In mijn vrije tijd maak ik lange wandelingen met de honden en hun ridgeback vriendjes op het strand maar ben ook sportief bezig met ze. Sinds kort ben ik begonnen met het ‘dogscooteren’. Dit is een grote step waarbij de hond off-road de step vooruit trekt waarbij je zelf mee stept. Ook doen we met Amar aan lure-coursing waarbij de honden achter een object aanjagen in een parcours. Amar vindt het echt super om te doen en wij vinden het

prachtig om te zien!

Naast onze dieren zijn mijn hobby’s: muziek maken en luisteren. Verder vind ik fotograferen erg leuk om te doen en de meeste foto’s zijn uiteraard van de honden. Mijn favoriete vakantieland is Zweden, de rust en de prachtige natuur vind ik echt overweldigend!

Foto Margriet
Foto Christina

Dierenartsassistente Christa van Boven

Ik ben van jongs af aan al gek op dieren en de keuze om de opleiding tot paraveterinair te gaan doen was snel gemaakt. Mijn stage heb ik gelopen in de dierenkliniek van Yerseke en kon gelijk aan de slag na het behalen van mijn diploma in 2007.

Het leuke aan mijn werk vind ik de diversiteit. Je werkt niet alleen met dieren maar ook met mensen.

Ook in het nieuwe team van Dier&Arts zal ik mijn best doen om u en uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Dierenartsassistente Rilana Raamsdonk

Ik heb 15 jaar als paraveterinair gewerkt in Oostkapelle en vanaf januari 2016 ben ik met Mirjam mee verhuisd naar Dier&Arts in Yerseke.

Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. Onze beestenboel bestaat uit een paard, een pony, een hond, een kat en twee konijnen.

Naast de dagelijkse taken van een dierenartsassistente neem ik de diabetespatiënten onder mijn hoede en geef ik graag tips bij het houden van cavia’s en konijnen.

Foto Rilana